Join   |   Create Account   |   Print Page   |   Sign In
Schedule-At-A-Glance

Bringing Resilience Home

Conference Schedule At-a-Glance

Times Given in Eastern Daylight Time

*Schedule Subject to Change

Wednesday September 23, 2020

10:00 a.m. – 11:30 a.m.

Keynote Session
Sponsored by Casey Family Programs
11:30 a.m. – 11:45 a.m. Break
11:45 a.m. – 12:45 p.m.
A Sessions (4 concurrent 1-hour sessions)
12:45 p.m. – 1:30 p.m. Networking Break
1:30 p.m. – 3:00 p.m. B Sessions (4 concurrent 1.5-hour sessions)
3:00 p.m. – 3:45 p.m. Networking Break
3:45 p.m. – 4:45 p.m. C Sessions (4 concurrent 1-hour sessions)
4:45 p.m. – 5:00 p.m. Break
5:00 p.m. – 6:00 p.m. D Sessions (4 concurrent 1-hour sessions)
6:00 p.m. – 6:15 p.m. Break

6:15 p.m. – 7:45 p.m.

Keynote Session *Repeated*
Sponsored by Casey Family Programs
Thursday September 24, 2020
10:00 a.m. – 11:30 a.m. E Sessions (4 concurrent 1.5-hour sessions)
11:30 a.m. – 11:45 a.m. Break
11:45 a.m. – 12:45 p.m. F Sessions (4 concurrent 1-hour sessions)

12:45 p.m. – 1:30 p.m.

Networking Break
1:30 p.m. – 3:00 p.m.    G Sessions (4 concurrent 1.5-hour sessions)
3:00 p.m. – 3:45 p.m.   Networking Break
3:45 p.m. – 4:45 p.m. H Sessions (4 concurrent 1-hour sessions)
4:45 p.m. – 5:00 p.m.
Break
5:00 p.m. – 6:00 p.m.
I Sessions (4 concurrent 1-hour sessions)
6:00 p.m. – 6:15 p.m.
Break
6:15 p.m. – 7:15 p.m.
J Sessions (4 concurrent 1-hour sessions)

 

 

Association Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal